HVORFOR SKAL CNV SMED & MONTAGE VÆRE DIN LOKALE SMED PÅ AMAGER?

Hos CNV Smed & Montage har vi mere end 20års erfaring i stålopgaver. Vi er ikke bange for at tage fat og vi er ikke bange for at tage de opgaver andre smedevirksomheder ikke tør tage. Vi er nytænkende, up-to-date og altid med på nye og anderledes opgaver.

Kvalitetsprodukter
Vi har altid kun brugt de bedste materialer på marked og alt det stål vi bruger kan leveres med certifikat som sikrer at kvaliteten er høj og ikke mindst ens hver gang.

Faglærte smede
Alle de personer der kommer med ind over en opgave er faglærte og danske smede. Vi tager faget meget seriøst og går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller professionalisme når det kommer til kundeopgaver hvad end du er privat, erhverv eller boligforening.

Eksperter i stål
Vi er eksperter i stål, derfor er det en selvfølge at vi altid vil sparre med kunden omkring materialerne og metoderne der bruges til opgaven for at opnå det bedste resultat.

Hos CNV Smed & Montage er du derfor sikret:

Derudover har vi mange års erfaring i forskellige typer kunder, så uanset om du har:

Så er der mange grunde til at vælge CNV Smed & Montage som din smed på Amager

 

Hvis du har et projekt så vælg os som din foretrukne smed på Amager og giv os et kald på 49494919 eller send os en e-mail på kontakt@cnv-smeden.dk, så hjælper vi dig i mål med dit smedearbejde på Amager.