Din samarbejdspartner - helt fra ide til virkelighed

Når du har brug for en innovativ smedevirksomhed til din idéudvikling

Hos CNV Smed & Montage er vi innovative og kreative og ser frem til at være din fortrukne samarbejdspartner i udvikling af nye produkter, nytænkning af eksisterende produkter eller prototypefremstilling. 
Vi bruger en kombination af Autodesk Inventor og Autodesk Fusion360 til at sikre os de bedste resultater i hele processen og vores mand på kontoret er uddannet både Teknisk Designer og smed og kan derfor være behjælpelig med alt fra de første streger på et papir, til de færdige produktionstegninger og fremstilling af emnerne.

CNV Smed & Montage er med dig hele vejen – fra design og tegning, materialevalg, produktion og til levering og montering af det færdige produkt.

Ønsker du at vi skal hjælpe dig eller ønsker du at brugee vores Tekniske Designer på freelancebasis, så skriv os en mail og vi fortæller glædeligt om mulighederne vi tilbyder.

Din specialsmed til svære opgaver

Uanset om opgaven er stor, lille, let eller besværlig, er du altid sikret samme høje kvalitet hele vejen igennem når du vælger os som din foretrukne smed.

  • Godt humør
  • Rådgivning omkring materialer og efterbehandling
  • Klare aftaler om pris og deadlines
  • Faglærte smede med sans for detaljer
  • Ærlighed og åbenhed

Kontakt