HVORFOR VÆLGE MIG SOM DIN SMED PÅ FREDERIKSBERG?

Hos CNV Smed & Montage er alle der er ansat, indlejet eller hjælper, uddannet smede og altid up to date med den nyeste viden om smedefaget uanset om det er til privat eller erhverv.

Jeg garanterer, at jeg ikke overdrager et produkt eller forlader kunden uden at du er tilfreds med slutresultatet. Grundighed og kvalitet er nøgleord hos CNV Smed & Montage.

Fleksibilitet er vigtigt. Det er ikke sikkert at du som kunde lige kan være hjemme til at modtage en vare midt på dagen, derfor ved jeg at fleksibilitet er en vigtig ting i forhold til at pleje dig som kunde. Derfor kan weekend eller aftenlevering også aftales.

KOMPETENT RÅDGIVNING FRA DIN SMED PÅ FREDERIKSBERG

Som din smed på Frederiksberg, rådgiver jeg dig grundigt i forhold til materialevalg, kompleksitet af emner samt en generel sparring omkring den opgave du ønsker løst. På den måde sikrer jeg mig at du som kunde, er glad og tilfreds med den opgave jeg efterlader til dig.

Ønsker du at høre mere om hvad jeg tilbyder på Frederiksberg, så kan du ringe på tlf. 49 49 49 19 eller kontakte mig HER