Smedevirksomheden CNV Smed & Montage ApS – Din lokale smed på Østerbro

Med mange års erfaring i bagagen, har jeg efterhånden oparbejdet en del af den erfaring der skal til for at efterlade et godt, solidt og grundigt stykke arbejde. Både de folk jeg bruger og jeg selv, er uddannet smede og har alle nødvendige uddannelser for at kunne tilbyde både gammelt håndværk samt moderne smedearbejde. Har du en lejlighed eller villa på Østerbro der trænger til lidt nyt inventar, så står CNV Smed & Montage klar til at hjælpe dig i mål.

Jeg hjælper med alle aspekter af smedearbejde.
Om du har en ide til en skoreol, port eller om du bare skal have lavet dit gelænder på altanen, så er jeg klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

Som smed på Østerbro er der forskellige opgaver hele tiden. Østerbro har mange forskellige bygninger der kræver hver deres form for vedligehold.

Skulle du have et kontor på Østerbro der trænger til en Newyorker væg eller måske et nyt glasparti for at dele dine kontorer op, så klarer jeg også det.

Jeg udfører også:

 

Få et tilbud med det samme. Det eneste du skal gøre er at ringe på telefon 49 49 49 19 eller skrive en mail til kontakt@cnv-smeden.dk