HVEM ER CNV SMED OG MONTAGE?

CNV Smed & Montage ApS er ejet og drevet af Christian Høegh Kjærgaard.
Christian er født i en familie af smede og blikkenslagere og fik erfaring med metalfaget allerede som 13årig da han startede som fejedreng på et stort værksted, hvor han også fik lov at hjælpe svendene. Arbejdet holdt ved, op gennem de unge år og efter folkeskolen var det direkte på skolebænken som smed og derefter i lære.

I 2006 afsluttede Christian sin smede uddannelse, bare 19år gammel og har siden da arbejdet hos forskellige arbejdsgivere og lavet alverdens ting, store som små og i forskellige materialer.

I 2014 skulle Christian prøve noget nyt og startede på Industriteknikeruddannelsen, som blev færdiggjort i 2018. Sideløbende med den uddannelse, stod han for at holde hjulene i gang i smedeafdelingen, i selvsamme virksomhed, så han har aldrig helt været væk fra faget.

I slutningen af 2019, bestemte Christian sig for at det var på tide at prøve kræfter med det at være selvstændigt erhvervsdrivende og der opstod CNV Smed & Montage ApS så.

Udover smedefaget har Christian også en uddannelse som Industritekniker/Maskinarbejder samt en AU i Ledelse fra Copenhagen Business Academy.

I slutningen af September 2020 blev CNV Smed & Montage IVS omdannet til CNV Smed & Montage ApS.

Hvad bringer fremtiden?

Fremtiden er desværre svær at spå. Fortsætter tingene som nu, bliver 2021 et år med rigtig meget fart på. På få måneder er CNV Smed & Montage gået fra små opgaver til at have en ret bred kundekreds, samt nogle virkelig fede kunder spredt i hele københavnsområdet.

VISION

At få produceret noget unikt, bliver til en leg. Det vil jeg gøre ved at sparre med dig som kunde og hele tiden sørge for at opretholde en god dialog omkring design, produktion og tidshorisont.