Hvem er CNV Smed & Montage?

HVEM ER CNV SMED OG MONTAGE?

CNV Smed & Montage ApS er ejet og drevet af Christian Høegh Kjærgaard.

Christian er født i en familie af smede og blikkenslagere og fik erfaring med metalfaget allerede som 13årig da han startede som fejedreng på et stort værksted, hvor han også fik lov at hjælpe svendene. Arbejdet holdt ved, op gennem de unge år og efter folkeskolen var det direkte på skolebænken som smed og derefter i lære.

I slutningen af 2019, bestemte Christian sig for at det var på tide at prøve kræfter med det at være selvstændigt erhvervsdrivende og der opstod CNV Smed & Montage ApS så.

Udover smedefaget har Christian også en uddannelse som Industritekniker/Maskinarbejder samt en AU i Ledelse fra Copenhagen Business Academy.

I slutningen af September 2020 blev CNV Smed & Montage IVS omdannet til CNV Smed & Montage ApS.

Vi er beliggende på Bådehavnsgade 38, 2450 København SV, hvor CNV Smed & Montage ApS lejer 1000kvm værksted og i samme lokaler også udlejer til andre virksomheder lige fra arkitekter til tømrer og hundefoder.

At få produceret noget unikt, bliver til en leg

Vi gør os rigtig meget i butiksindretning, boligindretning samt rustfri produkter til blandt andet industrikøkkener og bordplader i rustfri stål til både private og erhverv.

Vi har egenproduktion af blandt andet reolsystemer til butikker, NewYorker vægge til kontorer samt private, komplette køkkenløsninger til den kræsne husejer og meget mere.

Står du med et projekt der virker uoverskueligt, så tøv endelig ikke med at skrive til os, vi skal nok komme i mål sammen!

I samarbejde med vores partnere kan vi nu tilbyde både laserskæring op til 20mm stål, klippe opgaver, bukkeopgaver, certifikatsvejsning og meget mere. Vi sørger hele tiden for enten at foretage investeringer selv, eller lave samarbejdsaftaler med virksomheder der kan gavne vores kunder.

Kontakt